Josep Masachs
Rodina Masachů vyrábí cavas od roku 1880, a proto patří k průkopníkům výroby cava ve Španělsku. Tajemství produkce výjimečné kvality spočívá především v pěstování hroznů. Kromě 45 ha rodinných vinic, Masachs má také dlouhodobé smlouvy na nákup hroznů od sousedních zemědělců. Vinaři, pod vedením Alex Ruiz Masachs, průvodce zemědělci vyrábět nejlepší kvalitu. Josep Masachs má silný vztah se zemědělci po mnoho let a chápe, že kvalita se nerovná kvantitě.
Nejprodávanější
Bodega Dignitat
Cava Brut Organic DO
Šumivé, organické a veganské víno
Tradiční metoda, min. 10 měsíců
Xarelo 34% - Macabeo 33% - Parellada 33%
Kód: 3417
Bodega Dignitat
Cava Rosé D.O. Brut
Tradiční metoda, min. 10 měsíců v barikových sudech
Xarelo 40% - Macabeo 35% - Parellada 25%
Kód: 3423
Bodega Josep Masachs "Ulls de Mel" 2019
Biodynamické (BIO), přírodní (naturální, autotentické) červené, suché víno. Víno bez siřičitanů
Penedès D.O., Španělsko...
Kód: 3438
Bodegas Masachs "Ulls de Mel Blanc"
Španělsko, D.O. Penedès
Penedès D.O.
100% Xarel.lo
Autentické (přírodní/naturální) bílé víno - bez siřičitanů
Kód: 3435
40 000 BouteillesLivrées En 2020
Livraison 48hGratuit Pour 1 000 Kč