-Práce na vinici: metoda prořezávání guyot, přísné odstranění pupenů, orání.
-Výtěžek: 35 až 40 hl/ha Sklizně: Manuální. Dva typy třídění: na vinici a ve sklepě Vinifikace: 100% odstonkování. 4 až 5ti denní studená macerace před fermentací. Fermentace se provádí při 28-30 °C. Rozdružování matolinového klobouku a přečerpávání se provádí dvakrát denně. Ve vinařství Domaine Ninot se rozdružování matolinových klobouků dělá stále nohama. Doba naležení v kádích: 10 až 15 dnů. Po uplynutí doby naložení následuje jemné lisování, díky čemuž dojde ke spojení samotoku a vylisovaného moštu. Stárnutí: 100% v sudech. Aby se zachovala delikátnost vůní, použití nového dubu je limitováno (10% nový dub, 30% 1 rok staré sudy, 30% 2 roky staré sudy, 30% 3 roky staré sudy). Kompletní malolaktická fermentace. Degustační poznámky: Intenzivní granátová barva. Buket je lákavý a jemný ve vůních červeného ovoce. V ústech je bohatost vína dominována tóny třešně. Závěr je elegantní a svěží se sladko - pikantními tóny. Potenciál stárnutí: 3 až 7 let. Snoubení : Pečené maso, kachní prso. malá opeřená zvěřina, lovecký králík nebo jehněčí.. Sýrové prkénko: měkké sýry, Reblochon, Cîteaux, Brillat-Savarin a Epoisses.