Základní informace:
Odrůda: Cabernet Sauvignon 65%, Merlot 30%
Půda: štěrkopísek
Výnosnost: 45 Hl/Ha
Sklizeň: ruční sběr a manuální třídění
Udržování půdy: výhradně orba, plení bez použití chemikálií
Stáří vinic: 41 let
Vinifikace:
Předfermentační macerace trvající 7 až 15 dnů. Alkoholová fermentace trvá 10 dní, regulace teploty. Post-fermentační macerace trvá 2 až 5 týdnů.
Zrání: 18 měsíců ve francouzských dubových sudech
Degustace:
Víno je svěží a ovocné.
Aroma: elegantní, po červeném ovoci.
Chuť: na patře je plné, ovocité a komplexní s tóny toastů a lahodnou dochutí.
Potenciál zrání: 4-8 let
Snoubení: Podávejte vychlazené (při teplotě 17 – 19°C) ideálně k masu, dušeným pokrmům, zvěřině a sýrům.
"DELAYAT" MÉDOC 2015, CHATEAU HOURBANON
46 ks
Parametry
- Země
- Francie
- Oblast
- Bordeaux
- Barva
- Červené
- Odrůda
- Cabernet Sauvignon
Merlot
- Organické
- Ano